O NAMA
About us
CENTAR ZA GLAZBU, Rijeka
osnovan je 2016. godine s ciljem pružanja usluga iz područja glazbe, kulture i humanističkih znanosti. Djelatnosti obuhvaćaju najrazličitija područja organizacije koncerata, izložbi, tribina, predavanja, seminara, predstava, edukacija i drugih oblika uslužnih djelatnosti.
Vizija tvrtke do 2020. godine je postati vodeći subjekt u inovativnom pristupu svim navedenim oblicima djelatnosti temeljen na pozitivnim zakonskim propisima, kao i održavanje aktivnosti temeljenih na komercijalnoj osnovi i na regionalnom tržištu. Pružanje usluga temelji se na individualnom pristupu svakom klijentu čime se osigurava visok stupanj učinkovitosti svih resursa. Našim klijentima želimo pružiti usluge "po njihovoj mjeri" i bez ograničavajućih elemenata na koje obično nailaze tražeći usluge unutar velikih sustava obrazovanja i kulture.Maestro IGOR VLAJNIĆ osnivač je i direktor.
Više o maestru Vlajniću možete pronaći

Maestro IGOR VLAJNIC is founder and CEO.
More about maestro Vlajnic you can find
 
ovdje.
here.

Artists
Info
​Database
(AID)
 

Artists Info Database (AID) nova je usluga Centra za glazbu iz Rijeke pokrenuta 2017. godine s ciljem prikupljanja podataka o umjetnicima izvođačima koje možemo kontaktirati i s kojima možemo ostvariti suradnju na budućim projektima.
AID je namijenjen prije svega projektima Centra za glazbu, ali je dostupan i svim drugim pravnim i fizičkim osobama koje mogu, kontaktirajući Centar za glazbu, dobiti podatke o umjetnicima određenog profila, glazbenog stila, žanra struke, instrumenta i sl.
Svaki umjetnik koji želi biti dio AID-a, treba poslati svoje podatke (ime i prezime, OIB, adresu, e-mail, recentnu fotografiju i kratki životopis na 
[email protected]

Upis u AID je besplatan!